Cum să arăți bine și să te simți tânăr indiferent de vârstă

Dacă te-ai întrebat vreodată:

 • Cum să slăbesc sănătos, și să nu mai trebuiască să trec de la o dietă de înfometare la alta fără să am rezultate?
 • Ce să fac ca să îmi mențin corpul suplu și atractiv iar prezența mea să fie remarcată oriunde aș fi?
 • Ce pot să fac ca să arăt cu 10 ani mai tânăr(ă) și să mă simt ca la 25 de ani, chiar dacă am trecut de 40?
 • Ce pot să fac ca să scap de problemele de sănătate pe care le am și să mă pot bucura mai mult de viață?
 • Cum să am mai multă energie ca să pot face tot ce mi-am propus la serviciu și să mă pot bucura și de timpul petrecut cu familia și prietenii?

Sau dacă preferi să folosești banii pe care acum îi dai pe medicamente și timpul pe care îl pierzi fiind bolnav pentru lucruri care îți plac….

Ai ajuns în locul potrivit!

Cum te poate ajuta Wellnessist să trăiești mult și bine

Ai observat că majoritatea oamenilor peste 35-40 de ani au probleme de sănătate? Bolile cardiovasculare și cele metabolice – obezitate, diabet, boli digestive - sunt cele mai răspândite.

Prea mulți oameni au un corp frumos și sănătos de care se bucură doar până în jur de 30-35 de ani. După aceea, în loc să se poată bucura de viață în continuare, își pierd o mare parte din energia și timpul lor încercând să scape de o durere sau alta sau să slăbească.

Noi credem că se poate și altfel.

Poți fi sănătos, plin de energie și poți avea un corp suplu și frumos până la o vârstă înaintată.

Atunci de ce nu fac asta toți oamenii ?

Majoritatea nu știu că se poate. Pentru că cei mai mulți dintre oameni au aceleași probleme, li se pare că așa e normal și se resemnează.

Unii oameni bănuiesc sau speră că e posibil să previi degradarea corpului. Dar nu au informația necesară pentru asta, sau au doar informații disparate. Aud de exemplu că e bine să iei vitamine sau antioxidanți și chiar le încearcă, dar nu obțin rezultatele pe care și le doresc. Aud că o anumită dietă te ajută să slăbești, o încearcă, dar nu obțin rezultate. Și așa mai departe.

Pentru că vitaminele sau antioxidanții din exemplul nostru sunt doar o parte din puzzle. O dietă de slăbire sau alta tratează un simptom (depunerea de grăsime), dar nu acționează asupra cauzei.

Ai nevoie de un sistem, de o combinație de strategii, obiceiuri și programe pas cu pas prin care să îți menții corpul în formă maximă.

Dar cum să îți creezi acest sistem personal de păstrare a sănătății? Este atât de multă informație de studiat, atât de multe cărți de citit, atât de multe produse din care ar trebui să alegi. Când să faci toate astea, în timp ce ai și un serviciu, o familie și îți dorești și niște timp pentru tine?

Nu ai atât de mult timp la dispoziție. De aceea am creat Wellnessist.

Ce îți oferă Wellnessist

Coaching de nutriție și fitness

În parteneriat cu Precision Nutrition, îți oferim cel mai bun program de coaching de nutriție și fitness pe plan mondial, ProCoach. 

Programul ProCoach este programul numărul unu în lume de slăbire asistată de un coach. Este un sistem care a fost utilizat de peste 45.000 de persoane ca tine (pentru a slăbi O JUMĂTATE DE MILION DE KILOGRAME). Un sistem dezvoltat pe parcursul mai multor ani, testat, modificat, perfecționat și apoi testat din nou.

În program te învățăm cum să îți proiectezi mesele, ne asigurăm că faci toate tipurile de antrenamente corecte (oricare ar fi nivelul tău de experiență) ȘI te ajutăm să scapi de toate obiceiurile care te-au băgat în bucluc.

Nerăbdător să afli mai mult? Vezi toate detaliile despre program aici: wellnessist.ro/coaching-nutritie-fitness

Sfaturi practice pentru un corp de invidiat

Nu mai trebuie ca tu să citești zeci de cărți sau articole. Poți beneficia de esența informației extrasă din opera celor mai cunoscuți autori în domeniul sănătății și longevității cum ar fi Robert Morse, Paul C. Bragg, Fereydoon Batmanghelidj, Shang Wang, Robert O. Young, Eric Berg, Andreas Moritz, Barry Sears, Henri Coandă, Patrick Flannagan, Albert Zehr, și alții, condensată sub formă de sfaturi practice pe care le poți aplica imediat.

Programe pas cu pas

Știi care e partea cea mai bună? Nu vei primi doar sfaturi practice de la noi. Vei primi exact ceea ce ai nevoie, programe concrete care pun toate sfaturile practice într-o succesiune logică pe care tu o poți aplica pentru a obține rezultate palpabile:

 • Un corp suplu și tonic care să îți dea încredere în tine
 • Energie și claritate mentală ca să faci față ușor la orice îți scoate viața în cale
 • O stare de bine care te face să te simți cu 10 ani mai tânăr
 • Mai puțin timp în care ești bolnav și mai mult timp pentru tine

Produse selectate

Vrem să îți facem viața cât mai ușoară și mai plăcută. Știm că ești ocupat și nu ai foarte mult timp de pierdut. Pe lângă informațile practice îți oferim și produse eficiente pe care să le folosești atunci când urmezi programele pe care ți le recomandăm.

Echipa Wellnessist

Emil Moldovan

Pasiunea mea estă să îi ajut pe oameni să fie fericiți, sănătoși și să se simtă tineri pentru cât mai mult timp. De aceea am fondat Wellnessist.

Sunt Coach de nutriție și fitness certificat Precision Nutrition Level 1 (Pn L1) și Health Coach pe metoda Body Type a Dr. Eric Berg.

Caut să învăț cât mai mult și de la cei mai buni, pentru că mă pasionează să fiu în cea mai bună formă.

Cum am ajuns aici?

Îți spun formula pe scurt: Pasiune + Curiozitate + Experimente

Întotdeauna mi-am dorit să am o stare de bine fizică și psihică permanentă. De aceea am studiat și studiez în continuare:

 • modul în care corpul uman funcționează,
 • diferite sisteme naturale de menținere a sănătății și vindecare
 • ultimele descoperiri în materie de produse pentru menținerea sănătății și a tinereții.

Atunci când ceva mă convinge teoretic, experimentez pe mine pentru a testa eficiența informației respective. Am experimentat până acum:

 • programul de coaching de nutriție si fitness de 1 an Precision Nutrition Coaching,
 • diferite stiluri de alimentaţie (lacto-vegetariană, disociată, dieta Hay, regimul lui Dr. Eric Berg, introducerea de suplimenţi şi superalimente în alimentaţie),
 • diferite metode de detoxifiere a organismului (cure cu sucuri,  post cu apă, clisme, detoxifierea ficatului, programe de curățare a colonului, etc.)
 • diferite forme de antrenament fizic (arte marţiale, stretching, alergare, bodybuilding cu sau fără greutăți, sărituri la trambulina elastică),
 • diferite metode de eliberare a stresului, liniștire a minţii și cunoaștere de sine

Cred că medicina va evolua de la a trata bolile după ce apar, la a preveni bolile și a menține corpul uman în cea mai bună formă pentru cât mai mult timp.

Informaţiile pe care ți le ofer au scopul de a preveni apariţia bolilor printr-un stil de viaţă echilibrat şi prin aplicarea unor paşi simpli prin care poţi rămâne sănătos până la o vârstă înaintată.

Disclaimer: Nu sunt medic. Experienţa mea în domeniul nutriției, fitness-ului şi sănătăţii provine din studiul programelor de certificare pe care le-am urmat, studiu personal şi experimente concrete pe care eu sau apropiaţi de-ai mei le-am făcut. Cu siguranță îți pot oferi strategii și metode pentru a fi în cea mai bună formă și a preveni bolile, dar nu sunt calificat să pun diagnostice sau să recomand tratamente.

Informaţiile pe care le găsești pe acest site m-au ajutat pe mine şi pe multe alte persoane să ne rezolvăm diferite probleme de sănătate şi să rămânem sănătoşi și în formă. Aceste informaţii provin atât din cercetări de ultimă oră în domeniul medicinei, nutriţiei, fitness-ului şi sănătăţii în general cât și din medicina tradiţională - românească, chineză, indiană.

Informaţiile de pe acest site nu îşi propun să înlocuiască sfaturile medicului tău sau ale altor specialişti. 

Aplicarea informaţiilor din site va aduce rezultate diferite de la persoană la persoană, pentru că nu suntem 100% identici. Atunci când aplici orice informaţie din acest site o faci pe propria răspundere. Primul pas important este să îţi asumi răspunderea pentru viaţa şi pentru sănătatea ta.

Dacă vrei să beneficiezi de experiența și sfaturile mele pentru a te bucura mai mult de viață, înscrie-te la newsletterul Wellnessist mai jos. Nu numai că vei afla primul când publicăm un articol nou, dar vei primi și materiale în exclusivitate pentru abonați.

Te-ar putea interesa și ...


>